Orkide, Anuga 2025 Fuarındaydı
Bu haber 278 kere okundu.

Sıvıyağ, zeytinyağı, bitkisel margarinler, ev dışı tüketim ve pastacılık yağları ile endüstriyel yağlar kategorilerinde zengin ürün çeşitliliği ile sektöründe öne çıkan Orkide, Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen Anuga Uluslararası Gıda ve İçeçek Fuarı’nda yer aldı.

Yaygın ihracat ağıyla farklı ülkelerin mutfaklarında yer bulan Orkide; AB ülkeleri olmak üzere Balkan ülkeleri, Uzak Doğu ve kuzey Afrika ülkelerinden ziyaretçilerle bir araya gelerek, yeni iş birliklerine yönelik görüşmeler sağladı.

Bu yıl  ‘Sürdürülebilir büyüme ve sektörle birlikte gıdanın sürdürülebilir geleceği’ temasıyla €perakende #perakendedüzenlenen Anuga fuarında Orkide, ana kategorisi ayçiçek ve mısır yağlarının yanı sıra zeytinyağı kategorisinde Brüksel’deki Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü (International Taste Institute – ITQI) tarafından ‘Superior Taste Award’ lezzet ödülü kazandığı yeni ürünleri Orkide Çeşnili Zeytinyağlarını fuarda sergiledi.

Derin yağda kızartma tekniği ile pişirilmiş yiyeceklerin restoran menülerinde daha fazla yer bulmasıyla birlikte tüketimi yaygınlaşan sebze, et ve hamur bazlı gıdaların derin yağda kızartılması için Orkide’nin yüksek sıcaklığa dayanıklı ve derin kızartma tekniğine uygun ürettiği yeni ürünü Orkide FRY Pro Bitkisel Susuz Yağ ve diğer kızartma amaçlı bitkisel yağ ürünleri fuarda öne çıktı.  Bitkisel susuz yağ, kızartmalık yağ ve bitkisel margarin gruplarında ülkelerin mutfak kültürleri ve bitkisel yağ tüketim alışkanlıklarına göre yeni ürünler geliştiren Orkide, bu ürünleriyle ev dışı tüketim kanalındaki mutfak profesyonelleri ile fuarda bir araya geldi.

728×90 – Üst (1)
160×600 – Sol Kayan
160×600 – Sağ Kayan